Om os

Om Supernova

Supernova er et awardshow for mindre danske YouTubere, som startede i 2016 under navnet NordicAward. For at man kunne blive nomineret til NordicAward, skulle man være med i et bestemt partnerselskab, for at hylde dem der var med der inde.
I 2017 kom NordicAward med i Galaxy, hvor vi også valgte at skifte navn til Supernova. Årsagen til dette navneskift var, at man ikke længere skulle være med i et bestemt partnerselskab, men at man bare skal have under et hvis antal subs på YouTube. Det blev også aftalt med Galaxy at Galaxy er med til at stå for at få Supernova til at køre.

 

Hvad er Supernova?

Supernova er et awardshow for mindre danske YouTubere. Meningen bag Supernova er at de små er lige så gode som de store, og at de selvfølgelig også skal hyldes for det de gør for Dansk YouTube. Uden dem ville Dansk YouTube se meget anderledes ud i dag. Vores motto er “Lad de små blive stjerne for en aften”

 

Hvem står bag Supernova?

Det er Thomas Karlsen og Galaxy der står bag Supernova, Thomas stod bag NordicAward, da han tænkte at der manglede noget der kunne hylde de små på dansk YouTube også.

 

Show 2018

Supernova 2018 var første gang under det navn. Showet blev afholdt på Svendborg Ungdomsskole Lørdag d. 2 Juni.
Vi lærte en masse ting så vi er klar til Supernova 2019. Hvis du ikke fik set Supernova 18 kan du se det lige her

 

Supernova 2019

Du kan allerede nu sætte kryds i kalenderen til Lørdag d. Juni 2019. Der bliver Supernova nemlig afholdt igen.