Ved køb af billet

Ved køb af billet er der et par ting du skal være klar over.

Vi har regler og retningslinjer som i bedes læse igennem inden i ankommer til showet

Sidst opdateret D. 25/6 2022


1 – Video optagelser

Selve showet vil blive livestreamet på YouTube og senere kan bruges i markedsføring. Der kommer også video-skabere som optager. Du kan derfor blive optaget.

2 – Video-skaber

Der kommer video-skabere til showet. De skal behandles med respekt.

3 – Mad og drikke

Der må ikke medbringes mad og drikke til showet. Dette kan købes.

4 – Billet

Adgang er kun med gyldig billet. Går du ud af indgangen bliver du stemplet ud og skal derfor stemples ind igen, når du vil ind.

5 – Pladser

Der er som udgangspunkt ikke faste pladser. Dog er der pladser reseveret til de nominerede. Har du en alm. billet må du derfor ikke sætte dig her.

5 – Rygning

Rygning foregår kun i tilladte områder. Der må hverken ryges eller vapes indenfor.

6 – Video-skaber optager

Som video-skaber har du fri ret til at optage før og efter showet. Under showet må du kun optage meget korte klip (maks 15 sek) medmindre du har vundet en pris. Har du vundet må du optage hele din takketale.

7 – Brug af livestreamen

Når livestreamen er slut uploades denne til YouTube. Der må ikke bruges klip medmindre dette aftales med Thomas Karlsen.

8 – Udsmidelse

Opfører du dig utrygt, ikke overholder de gældende vilkår til showet eller andet der gør at vi vurderer du ikke skal være der, har vi ret til at smide dig ud af showet.

9 – Refundering

Ved udsmidelse får du ikke pengene retur. Du får ikke pengene retur ved køb i baren. Du har som altid 14 dages fortrydelsesret på dit køb via billetto.dk. Køber du en billet og kommer til showet kan du ikke fortryde dit køb. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsret kan dette gøres via din profil på billetto. Bemærk at billetgebyr ikke refunderes. Billetgebyr er på op til 15,-

Giver man en donation fraskriver man sig sine 14 dages fortrydelsesret.

10 – Køb af billet og betaling på billetto

Betaling via billetto foregår via deres betalingsmuligheder. Det er ikke muligt at købe billet i døren til Supernova.

11 – Donation

Det er muligt at donerer til Supernova via billetto og i baren til showet. En donation giver ikke adgang til showet. Evt billetgebyr er inkl i donationen.

12 – Andet

Supernova forholder sig retten til, til enhver tid at opdaterer på vilkårene for billet/showet. Det er til enhver tid de nyeste vilkår der gælder. Det er køber selv der skal holde sig opdateret på vilkårene. Supernova skal skrive hvornår disse sidst er opdateret, synligt øverst på siden.